Dr. Schrammek Green Peel

En hud i balanse, eldes senere som en kropp i balanse.

I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe og svekke hudbarrieren. Kunder med sensitiv hud er lettet over at de også kan ta en ‘så’ effektiv behandling og samtidig styrke huden.

Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud og en sterkere hudbarriere de ikke har opplevd tidligere. Dette er høyaktuelt i dag hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid.

Jevnlige treningsøkter med Green Peel® sammen med Dr. Schrammek hjemmeprodukter gir en sterk hud i balanse. Som trening og sunn mat. Behandlingen finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven «Quick Fix» er en populær partypeel. I tillegg settes igang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Green Peel® er en trygg metode til optimal hudhelse.

De tre Green Peel® behandlingene

De tre Green Peel® behandlingene er svært vevsoppstrammende. De bekjemper tidlig aldring og tap av spenst, og gir synlig bedring på uren hud, akne, arr, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, solskadet, grå og gusten hud og store porer. De letteste Green Peel behandlingene er ideelle som forberedelse til den dypeste.

Green Peel® Fresh Up

Den mildeste av de tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud.

Kan tas i en Express utgave på 30 min kr 990,-
60 min kr 1400,-

I tillegg bør du kjøpe hjemmeprodukter for minst de 5-6 første dagene etter peelingen.

Produktene finnes i reisestørrelser.

 • Super Soft Cleanser
 • Herbal care Lotion
 • Special Care/ Special Regulating Care 15 ml
 • Blemish Balm med solbeskyttelse

Green Peel® Energy

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynkebehandling fire ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

60 min kr 1600,-

I tillegg bør du kjøpe hjemme produkter for minst de 5-6 første dagene etter peelingen.

Produktene finnes i reisestørrelser.

 • Super Soft Cleanser/ Herbal care Lotion
 • Special Care/ Special Regulating Care 15 ml
 • Blemish Balm med solbeskyttelse i tre størrelser

 

Green Peel® Classic

Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling.

Mange bestiller time torsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag. Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse.

Behandlingen består av:

 • 2 timer a 60 min med 5-6 dagers mellomrom kr 2800,-
 • 3 hjemmeprodukter kr 1920,-

Totalpris for behandling kr 4720,-

Hjemmeproduktene består av:

 • Herbal Care Lotion 200 ml
 • Special Care/ Special Regulating Care 50 ml
 • Blemish Balm 40 ml