Hudpleie

 

Èminence organisk hudpleie

Jeg benytter Èminence som er et 100% naturlig og organisk hudpleiemerke. Produktene inneholder kun ferske, naturlige og økologiske ingredienser rett fra naturen. Dette gir helt fantastiske resultater for huden din!

Med Èminence får du en komplett hudpleieserie med høy kvalitet for alle hudtyper og hudtilstander, også for den mest sensitive hud,  acne og rosacea.

Èminence er en verdensledende profesjonell hudpleieserie. Den bygger på organiske dyrkede ingredienser, friske urter og frukt - som sammen med rent mineralrikt thermalvann, gir nærende og resultatorienterte produkter av høyeste kvalitet. Produktene inneholder ikke sterke kjemikalier, mineraloljer, parabener, syntetiske fargeemner eller parfyme.

Alle produktene er håndlaget, og ingrediensene dyrkes og produseres på egen mark i Ungarn. Er ikke testet på dyr.

Hudpleiebehandlinger

KLASSISK HUDPLEIE

Èminence klassisk økologisk ansiktsbehandling

Klassisk økologisk ansiktsbehandling som gir en sunn og frisk hud.

Behandlingen innledes med hudanalyse og skreddersydde teknikker etter din huds behov. I behandlingen inngår: Dobbel dyp rengjøring, tilpasset peeling, ansiktsmaske, Eminence signaturmassasje, serum, øyepleie og ansiktsprodukter. Avsluttes med Mineral foundation med Spf.30.   Din hud vil stråle av vitalitet etter sunnhetsbehandlingen!

Tid: 75 min.           kr  1.295,-

GEMSTONE ANSIKTSBEHANDLING

Luksusbehandling med edelstensekstrakter

Få skjønnhet innenfra - med edelstener. Denne behandlingen passer best for de med litt fet hudtype og litt store porer. En unik, lysnende og behagelig ansiktsbehandling som får deg og huden din til å stråle. Med hjelp av ekstrakter fra edelstenene citrin, malakit og rosa turmalin eksfolieres huden, den blir dypt fuktet og får ny energi. Behandlingen inkluderer dobbelrens, eksfoliering, stimulering med gurkemeie, ansikts- og hodebunnsmassasje, lett avgiftende ansiktsmaske, og nærende produkter rike på antioksidanter.  Huden vitaliseres og kommer til å kjennes ny og frisk ut.

Tid. 75 min           Pris kr. 1.599,-

Express hudpleie - Sunn hud i farta!

Dobbel dyprens, peeling etter ditt behov, nærende ansiktsmaske,  serum, øyekrem og til slutt en nærende ansiktskrem som passer din hud.

Tid 30 min        Pris   kr. 795,-

Økologisk behandling – en reise inn i drømmeland.

Innledes med rolige pust for å komme ned, og ut av stresset.

Behandlingen starter med utfylling av et helseskjema, for å stresse litt ned med en varm kopp te hvis ønskelig og en liten samtale om innholdet.

Så setter vi i gang med en intro hodebunnsmassasje etterfulgt av en dobbel rens av huden.

Starter med en krem rens, deretter en gelerens for å forberede og rengjøre huden slik at du får maks opptak av de påfølgende produktene.

Peeling etter din huds behov. Mens peelingen virker får du en beroligende oljemassasje på skuldre, armer og hender. Peelingen blir fjernet med varme kluter, deretter en ansikts- og nakkemassasje etterfulgt av Gua-Sha og lymfedrenasje.

Så kommer en maske i samme serie hvor du får en hodebunnsmassasje i virketiden, før dette fjernes igjen med varmekluter og jeg påfører serum, øye og dagkrem til slutt. Alle går ut med en touch av mineralpudder SPF 30 og en «glødende hud».

Tid 90 min                   kr. 1.595,-

STONE CROP

Èminence grønn rensing og detox ansiktsbehandling

En detox rensende ansiktsbehandling som rengjør huden og motvirker den negative effekten av miljøgifter på huden.  Innledes med et dobbelrens rituale som rengjør i dybden. Etterfølges av en effektiv peeling med økologiske microgreens som avgifter og fornyer.  Jeg gir deg en avkoblende ansiktsmassasje og en gjenoppbyggende styrkende ansiktsmaske som fornyer glød og energi med vitamin C og grønnkål, samt en god hodebunnsmassasje. Til slutt får du et superserum og en boost med antioksidanter og styrkende nærende krem som beskytter huden din mot ytre påvirkninger. Til slutt en Mineral foundation med SPE 30.  Huden blir ren, klar og superfresh og du vil føle deg fornyet!

Tid: 75 min.          kr 1.295,-

SKOGSBÆR ANSIKTSBEHANDLING

Èminence naturlig healing & anti-stress

Slipp spenninger og la naturens helende krefter ta helt over! Denne anti-stress behandlingen bygger på den Japanske tradisjonen SHRIN-YUKU som betyr skogsbad. Slik føles også behandlingen som en lang frisk tur i skogens ro!  Med naturens kraftfulle ingredienser, som Acaibær, blåbær, bjørnebær og tindved som er rik på antioksidanter for å bekjempe frie radikaler. Reparerer og styrker huden og gir en beroligende effekt.

Denne behandlingen innebærer: dobbelrens, tilpasset peeling, Eminence signaturmassasje, ansiktsmaske, serum, øyekrem og tilpasset ansiktskrem. Avsluttes med mineral foundation SPF 30.  Resultat – En ren, fuktet strålende hud full av antioksidanter i perfekt balanse.

Tid: 60 min.     kr 1.095,-

Tid: 75 min.      kr. 1.295,-

MANGOSTEN

Èminence - mangosten antioksidant ansiktsbehandling

Ta farvel med trøtt og livløs hud med denne behandlingen som umiddelbart gir huden en helt ny energi og glød! Etter rens får du en mild men effektiv nydelig melkesyrepeeling i maskeform som skånsomt eksfolierer, fjerner døde hudceller og forfiner porene i huden din.  Jeg lar deg koble helt av med vitaliserende massasje og næringsrik jordbær ansiktsmaske.  Huden føles myk, ren, klargjort og styrket med en fantastisk glød!

Tid: 75 min.         kr 1.295,-

Her finner du meg

Adresse

Sandholtgården 2 etg.
Mauravegen 4 , 2032 Maura

Timebestilling

Åpningstider

Se booking eller etter avtale.