Mesogold behandling

Mesogold brukes for å vitalisere huden og gir ny glød. En antioksidant boost som jevner, lysner, styrker og plumper huden. Det viktigste for å opprettholde en optimal hudhelse er å holde huden hydrert og fuktet.

Mesogold består av en tom ampulle og et hode med 20 tynne gullbelagte titannåler. Hudpleieproduktet settes inn i ampullen og tilføres huden gjennom de mikroskopiske nålestikkene.

Mesogold er et leveringssystem som leverer produktene direkte i det øverste hudlaget (Epidermis) ved å penetrere huden samtidig som produktet flyttes ut rundt nålene som fungerer som en spiral.

Slik foregår behandlingen

Behandlingen starter med dobbel rens av huden og fjerning av evt. makeup.

Gull har som kjent en god effekt på huden, som også er med på å gi en mer skånsom behandling fordi huden er mer mottakelig og at behandlingen virker også antibakterielt.

Mesogold-behandlingen gir en umiddelbar boost til huden, i en fantastisk vitamincocktail.

  • Rask utførelse (60 min.)
  • Effektiv behandling – du opplever raskt resultat!
  • Eksklusivt – siden du ikke kan gjøre dette hjemme.

Behandlingen avsluttes med en fantastisk Antiage flash serum etterfulgt av en Gold maske og en krem SFP 50+ som beskytter og dekker for eventuell rødhet etter behandlingen.

Prosedyren er lett nok, krever ikke anestesi krem eller smertestillende. Behandlet område samme dag er litt rød, men roer seg til neste dagen. Vanligvis trengs 5-6 behandlinger, og at det går 2-4 uker mellom hver behandling. Resultater blir synlig innen cirka 2 uker etter første behandling og økes med hver behandling.

Rett etter behandling anbefales ikke sminke, trening eller badstue.

Pris: kr. 1.500,-

Varighet: 60 min.