Om Naturklinikken – Bente Thorp

Velkommen til økologisk og holistisk hudpleie i Maura!

Jeg er utdannet til holistisk grønn hudpleier ved Senzie Akademiet 2021. Hva er nå det tenker du kanskje? Holistisk betyr helhetlig. Jeg brenner for at du som menneske skal gløde helhetlig, og vil jobbe helhetlig fra topp til tå – med ansiktshuden i fokus. Økologisk hudpleie betyr at de produktene jeg benytter er økologisk dyrket.

Mitt mål er at din indre balanse skal gi ytre skjønnhet!

Du vil etter en behandling hos meg føle deg fornyet, avslappet og ha en ny glød.

Om Bente Thorp

Jeg er en gift dame på 56 år, som er veldig opptatt av at andre skal ha det bra! Valgte derfor å utdanne meg innen helse- og velværebransjen. Min reise startet så langt som tilbake i 1986 hvor jeg startet på mitt første akupunkturkurs hos den danske legen Anders Korsgaard. Deretter fortsatte min vei frem til i dag.

Da jeg oppdaget at Senzie Akademiet hadde utdannelse innen grønn hudpleie, visste jeg det var det jeg skulle gjøre videre resten av min voksne yrkeskarriere, siden jeg alltid har hatt interesse for huden.

På fritiden – utenom å være sammen med familie og venner – elsker jeg skogen, naturen og hesten min. Har drevet med traverhester hele mitt liv, og det er i stallen med hesten og ute på tur med hunden som gir meg fred i «sjelen».

Jeg elsker dyr og sammen med dem finner jeg min indre ro. Mitt ønske for deg når du kommer til meg er å videreformidle denne indre roen. At du skal få et pust i bakken i en stresset hverdag og litt egentid, med min fulle oppmerksomhet.

Du vil få den informasjonen du ønsker og gode råd for din hudhelse.

Mitt ønske er at du skal gå ut hos meg med en god følelse og et ønske om å komme tilbake!

Kompetanse og bakgrunn

Jeg er utdannet holistisk grønn hudpleier ved Senzie Akademiet, samt pedikyr fotbehandling ved Negleskolen Gloss Cosmetics i Oslo 2021.

Har fra tidligere utdannelse i akupunktur fra 1986 og 2000, idrettsmassasje 1991, grunnfag medisin fra 1993, kopping-massasje.

Drev Naturklinikken på Jessheim fra 2001-2017 hvor det var fokus på akupunktur og massasje. Åpner fra desember 2021 hudpleiesalong i Maura, og tilbyr hudpleie i tillegg til fotpleie, akupunktur og kopping.

Mars 2022: Kurs i Dr Schrammek – Green Peel, 100% naturlig peeling med urter uten noen kjemiske virkestoffer.

 

Min visjon

Jeg brenner for at du som menneske skal gløde helhetlig, og vil jobbe helhetlig fra topp til tå – med ansiktshuden i fokus.

Jeg er veldig opptatt at vi må bevege oss tilbake til naturen, og ta de naturlige energiene tilbake i livene våre – i stedet for å bevege oss bort fra dem. Hos meg vil du bli sett, hørt og tatt vare på i behandlinger med helt naturlige produkter.

Her finner du meg

Adresse

Sandholtgården 2 etg.
Mauravegen 4 , 2032 Maura

Åpningstider

Se booking eller etter avtale.